söndag

Helgen har varit förträfflig, fredagen bestod av lite kärlek och mys sen begav jag mig hemåt till Gsp eftersom det var match på lördag.  Lördag kväll var det vin och vänner som stod på schemat, väldigt trevligt att träffa de därr :) Ringo hade releasparty på Wickan så självklart gick vi dit och kollade, de är duktiga de där killarna!
Idag har varit en stor städdag, har städat överallt till och md dammsugaren.. Så nu är jag välförtjänt av lite Greys!
Längtar tills han kommer hem.
f

Han

Jag har hittat den rätta, jag har funnit mig själv med honom
Han kommer att finnas i mitt liv, vi lever som ett
Han är oersättlig
När han gråter, torkar jag hans tårar
När han är rädd, finns jag där för honom
Jag kommer finnas vid hans sida från denna stund, Han kommer föralltid vara en del av mig


Han är min sanning, min mening
Han är den som får mig hoppas och tro igen
Han finns där när jag som mest behöver honom
Det är helt otroligt, för det är så Han är
Det finns inget att återvända till för Han är allt jag har


I alla mina drömmar är Du nära, så otroligt nära
Tänk alla famnar jag lämnat av längtan till Dig
Det finns ingen som lockat mitt hjärta så underbart

 N <3


ensam

Jaha, då har jag fördrivit tiden med att kolla på Patrik 1,5 eftersom N inte var hemma, som han skulle vara. En annars väldigt bra film med rolig handling :) Men han kom hem i 30 min iaf innan han åkte och träna, kul att se hur han ser ut faktiskt, nästan så att man glömmer det mellan varvena, men bara nästan. Hmm, varör kan inte bara vi träffas varje dag som alla andra normoala mäniskor. Varför ska jag bli sur när han hittar på något och inte har tud för mig. När vårat förhållande egentligen grundas efter vad jag har i skolan och när jag har min fotboll.. Aja, det är iaf tråkigt att inte kunna träffa honom lika mycket som jag vill men snart får vi ses varje dag :)

Mamma ringde precis, fick mig på lite bättre humör. Hon berättade att David hade blivit uttagen till landslagsläger, bra han är min bror! Hon berättade också att vi ska möta Kif-Örebro i Svenska-Cupen matchen omgång 3 hemma på Lekevi. Vilket ska bli hur kul som helst att få möta ettt allsvensktlag!!
Nej, ja får väl samla ihop mig själv och åka och handla lite mat, men den får hennr i huset faktiskt tillaga själv, tror jag iaf.
f

regn

Jaha då sitter man har, har precis kollat klart på filmen om Benjamin Buttom. Den fick helt klart godkänt. Men det var inte så att tårarna rann som de gjorde igår när jag kollade på Australia. Inte för att tårarna avgör hur bra en film är men det visar ju att man har dragits med av handlingen och att man kan leva sig in i filmen. Det är verkligen uschligt väder så det hade inte gjort något att få vara kvar i skolan lite längre idag. eller det hade väl inte varit så roligt det heller men det hade ju varit trevligt att ha någon att tala med. N jobbar eftermiddag den här veckan sådet är väldigt tomt i hans lya. Funderar på att städa eller blir det en till film, eller ska jag helt emkelt ta tagi mitt liv och försöka gå  bort de där kärlekskilona.. Mm det är svårt val, tyckerdde sitter så fint på min mage, en film i detta mysväder vore ju underbart, städa är väl det som lockar minst tror jag. Förriktigt så stökigt är det inte. Jag hinner ju faktiskt göra allt jag funderat på, så det som ska bestämmas är ju turordningen. Nej ut och rensa huvudet lite från alla drömmar vi har han och jag!
Jag älskar honom <3
f

ledig

Klockan ringde 06.04 imorse, inte alls sugen på att åka till universitetet för att gå på föreläsning, sängen och sovmorgon lockade mer. Tur att jag inte har så svårt för att övertala mig själv till sådana svåra beslut. Men någon lång sovmorgon blev det då inte, vid halv 10 borrades det och hantverkarna var igång med projekten som finns i vårat hus nu för tillfället. Så det vara bara att pallra sig upp. David skulle in till Skövde idag och ta bort sina stygn, samt gipsen på benen.Jag följde med honom, mormor och Hans vär även de ett trevligt sällskap.
Det är en speciell känsla att gå in på ett sjukhus, alla går in där för olika ändamål. Vissa för att gratta till det nyfödda barnet, andra för att hälsa på sin sjuka släkting, sen finns det ju även de som går in där för att jobba. Vilket jag mera tycker är intressant, vilken känsla att få gå in på ett sjukhus för att förhoppningsvis förebygga/förbättra någons liv. Min dröm är att bli barnmmorska. Då har man en stor betydelse i alla människors första vistelse här på jorden, man får vara med vid föräldrarnas kanske största händelse genom livet. Man är med och avgör så himla mycket, det är ett stort ansvar men jag tror att när den lilla krabaten väl är ute så är det nog värt all möda. Jaja, det är några år kvar dit. Jag har ju 2 år av min utbildning i Karlstad kvar innan jag ens kan söka till Barnmorskeutbildningen. Men att drömma kommer man långt på.

Dagen rullade på, gjorde ingenting, träning på kvällen. Ledig imorgon, kanske ska pallra mig ut och gå. Match väntar imorgon kväll i Motala. Så tyvärr missar jag det oerhört spännande Grey's Anatomy.. Men som tur är finns ju repris.
Nej nu är det väl dags att krypa ner, mamma sa att hon ville läsa min blogg så då är det väl bäst att avsluta.
F

sol

Igår var en alldeles för slapp dag för att hinna med att skriva några rader här. Lördagen bestod av en grillning vid bageriet där födelsedagsbarnet Jonna styrde lite fest. Mycket trevlig kväll, N fick vara med om en fest i Gsp. Så nu vet han hur det fungerar :)

Skolan på förmiddagen idag, vi visade en litet filmklipp som vi hade gjort. Våran handledare tyckte att vi var jätte duktiga, hon var glad att vi hade lagt ned så mycket tid på detta arbetet. Hmm, vi hade endast lagt ner 2 timmar, men är man bra skådisar så är man. (Lr var det ssk) Det var iaf väldigt kul att hon tyckte om det vi hade gjort!
Eftermiddagen har spendeats i solen, med mycket vätske intag (vatten) då det vankas match i Götene ikväll. Det är lite av ett derby för oss som spelar i Mariestad. Ska bli väldigt intressant att spela, jag ska kämpa för en vinst lika mycket som jag hoppas de andra i laget kämpar! Vi behöver 3 poäng!
F

Bra känsla

Dagen igår gick väldigt fort, hjälpte mamma i trädgården, planterade blommor till våran balkong (i Kga), kolla in Gullspång nya butik, gjorde ett besök på Gullmovallen. Och Ja, jag blev sugen att göra comeback på Gullmovalens A-plan men då förusätter det att alla vi gamla börjar spela igen så att det blir som förr. Känslan av att komma ner till träning och match, det var speciellt och det var bra. VAr det bättre förr? Nej faktiskt inte allt, mitt liv har förändrats mycket och jag tror och hoppas (jag vet) verkligen att jag har träffat Mr.Big. Han är allt jag vill ha och han gör mig lycklig, Han är Mr.Niklas! Så igår eftermiddag blev det en sväng till hans föräldrars stuga, väldigt trevligt ställe, väldigt trevliga människor :) Efter lite gott grillat bar det iväg till Kga och Ns kompisar, Lite fiske och kyla innan det blev natta och sömn.

Idag vankas det tattuering för Ns vänner, jag hoppas på en dag i solen men vi får se vad vädergudarna bjuder på. Antar att vi ska tvätta bilen också. Nehe, nu pepe det från balkongen något om frukost så det är väl bäst att fixa det :)
Idag fyller jonnis år, får se om det blir en sväng till Gsp för at fira och återigen grilla!
Take care. fRSS 2.0