sol

Igår var en alldeles för slapp dag för att hinna med att skriva några rader här. Lördagen bestod av en grillning vid bageriet där födelsedagsbarnet Jonna styrde lite fest. Mycket trevlig kväll, N fick vara med om en fest i Gsp. Så nu vet han hur det fungerar :)

Skolan på förmiddagen idag, vi visade en litet filmklipp som vi hade gjort. Våran handledare tyckte att vi var jätte duktiga, hon var glad att vi hade lagt ned så mycket tid på detta arbetet. Hmm, vi hade endast lagt ner 2 timmar, men är man bra skådisar så är man. (Lr var det ssk) Det var iaf väldigt kul att hon tyckte om det vi hade gjort!
Eftermiddagen har spendeats i solen, med mycket vätske intag (vatten) då det vankas match i Götene ikväll. Det är lite av ett derby för oss som spelar i Mariestad. Ska bli väldigt intressant att spela, jag ska kämpa för en vinst lika mycket som jag hoppas de andra i laget kämpar! Vi behöver 3 poäng!
F

Kommentarer
Postat av: Grannen i Gullspång (den bästa)

Frida !! Hitta dig allt..Trevligt att du börjat blogga !! Såg att det blev förlust i fotbollen men det är bara å ta nya tag.

Kram hej

2009-05-05 @ 11:38:13
Postat av: Frida

Ja vi får väl se vad det blir av med det :)

2009-05-05 @ 23:10:08
Postat av: tobbe

mm bra får vi väl hoppas på..

2009-05-08 @ 01:09:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0